lørdag 16. mars 2013

Klar... Ferdig...

Løp! Ut av huset. Stans. Fire jump fram. Bråsnu. Åtte små skritt tilbake. Hopp opp på ryggen til mamma'n din. Ned. Opp på leken med alle hullene i. Forstyrr et søsken som spiser. Løp gjennom den tomme dorullhylsa to ganger. Klø deg på halsen, og rens neglene etterpå. Sprett opp, og klatre i gitteret. Et trygt, lavt fall ned. Overse glatt angripere fra henholdsvis høyre og venstre side. Løp i burets lengde tre ganger. Krangle med minstemann. To byks tilbake. Overfall en bror bakfra. Jump rett opp på lekedingsen i taket. Ikke klø der hvor det klør, nå som det klør - raptus er greia. Overfall en bror ovenfra. To byks fram. Ikke bry deg om de fem som forsøker å følge deg. Angrip haugen med strimlet avispapir. Lat som om du skremmer en søster. Gnag litt på dørkarmen. Hiv deg inn i en lekeslosskamp mellom to søsken. Ikke gidd mer. Full stans. Tenk riktig dype rottetanker i noen sekunder. Spis en halv puffet ris. Sørg for fri bane - alle metoder tillatt! - og deretter for noen munnfuller med melk. Bump; du slokner. For en kort stund. Gjentas.



(Bilder fra 8. mars - dag 11)

Det er litt av et spill! Livets spill... og lek. Jeg blir aldri lei av å betrakte og beundre de små, så vakre pelsdottene. Som nå lærer seg  kroppskontroll og andre nødvendige ferdigheter. Hele tiden er det bevegelse, utvikling, liv, læring, nye scenario. Non stop. Iblant ler jeg så tårene triller; bokstavelig talt. Snakk om sirkus (:

Er du rottevant? Er de garantert godt stell og du kunne tenke deg minst to stykker (en rotte skal ikke være alene), så la høre fra deg, er du snill.

Ha en fortsatt fin lørdag, 'a, du!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar